Діяльність компанії

УВАГА! Про роботу постачальника електроенергії ТОВ «ЕНЕРА СХІД»!

Шановні споживачі! Постачальник електроенергії ЕНЕРА СХІД та оператори системи розподілу (ЛЕО, РЕМ, Укрзалізниця) продовжують забезпечувати жителів Луганщини світлом та надавати життєво необхідні послуги з електропостачання навіть в умовах воєнного стану та активних бойових дій на території регіону.

В той же час, зважаючи на складну безпекову ситуацію і для споживачів, і для працівників, з 24 лютого ЕНЕРА СХІД разом з усіма своїми центрами обслуговування клієнтів перейшли на дистанційний режим роботи.

Наразі досить стабільно працюють онлайн-сервіси ЕНЕРА СХІД:

- система особистих кабінетів споживачів електроенергії Луганської області E-Svitlo:

https://lg.e-svitlo.com.ua/

- мобільний додаток E-Svitlo СХІД (посилання в Play Market):

https://play.google.com/store/apps/details...

- електронна адреса підприємства: info@lg.enera.ua

Ведеться робота зі споживачами і у телефонному режимі. Так, у більшості випадків залишаються доступними всі контактні телефони центрів обслуговування клієнтів ТОВ «ЕНЕРА СХІД»:

https://lg.enera.ua/home/departments_map

Працює кол-центр ЕНЕРА СХІД – з 8 до 17 години. Контакти кол-центру:

- тел. (0645)70-82-70

- електронна пошта кол-центру: callcenter@lg.enera.ua

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ, що рахунки за лютий наразі сформовані лише в електронному форматі – у зв’язку з ситуацією цього місяця паперових рахунків споживачам не буде. Рахунки доступні для оплати в онлайн-режимі, в E-Svitlo, у мобільних додатках банківських та фінансових установ (у деяких містах можуть працювати відділення Укрпошти та банківських установ).

Шановні споживачі, ми прохаємо всіх, хто сьогодні має фінансову та технічну можливість оплатити за спожиту електричну енергію, зробити це. Ми розуміємо, ми знаємо, що сьогодні кожному з нас дуже важко - важко і енергетикам, які забезпечують світлом нашу рідну Луганщину навіть посеред війни - після обстрілів та під обстрілами. І ми будемо дуже вдячні - як і всім, для нас зараз важлива кожна копійка...

Від цього залежить безперебійна робота електростанцій та підприємств енергетичної галузі, оперативна ліквідація аварійних ситуацій.

Сподіваємось на ваше розуміння. Будь ласка, бережіть себе та один одного!

Возможно, это изображение (2 человека и текст «увага! пдприемства електроенергетики на луганщин працюють TA продовжують забезпечувати споживачив свитлом! 安号 しව укренерго енера схід пращюе дистанцйно. 3B язок: онлайн TA по телефону. рахунки за лют тльки B’ елек- тронному ΦΟΡΜΑΤΙ. хто може будь ласка, сплатть: енергетики ΕΗΕΡΑ не можуть працювати без грошей... енергетична конпанія»)

Особистий кабінет