Діяльність компанії

Про передачу показів електролічильника контролеру

ВІДПОВІДІ НА ПИТАННЯ, ЩО НАЙЧАСТІШЕ ВИНИКАЮТЬ У СПОЖИВАЧІВ:
«В кінці місяця, 25 числа, я передав покази електролічильника контролеру. Чому ці покази не співпадають з показами, що вказані в рахунку до сплати?!»
Покази лічильника електроенергії потрібно передавати в два останні та три перші календарні дні щомісячно – згідно з Кодексом комерційного обліку електричної енергії.
Якщо ж покази були зняті в інший день контролером розподільчого підприємства, то здійснюється донарахування за період від зняття показів контролера до 1 числа включно: за значенням середньодобового обсягу споживання.
Шановні споживачі, передавати покази слід ТІЛЬКИ у вище зазначений період! Максимально правильне нарахування буде забезпечено, якщо передавати покази з 29-30 по 3 число місяця - це усуне необхідність жодних донарахувань.
Шановні споживачі, нагадуємо, що з 29 вересня по 3 жовтня передати покази електролічильника можна буде в особистих кабінетах E-Svitlo: https://lg.e-svitlo.com.ua/
Також ЕНЕРА СХІД надає можливість передати показники в кол-центр за телефоном (0645) 70-82-70 (багатоканальний).
І, звісно, дані лічильника можна буде повідомити оператору системи розподілу.
БУДЬ ЛАСКА, ПЕРЕДАВАЙТЕ ПОКАЗИ ВЧАСНО! Це в інтересах самих споживачів. Інакше нарахування буде проведене згідно середньодобового споживання – а це може призвести до того, що ВАШЕ місячне СПОЖИВАННЯ після жовтня ПЕРЕВИЩИТЬ ті самі 250 кВт/год, за які можна буде платити по ціні 1,44 грн за кВт/год.

Особистий кабінет