Побутовим споживачам

Куди платити та як бути з переплатою?

З 1-го січня ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» (ТОВ «ЛЕО») займається тільки розподілом електричної енергії. А постачає електроенергію споживачам Луганської області та проводить розрахунки та спожиту електрику - ТОВ «ЕНЕРА СХІД».
В зв’язку з цим багато споживачів все ще не повністю розуміють – куди платити та що робити з переплатою, яка утворилась на рахунках ТОВ «ЛЕО». Враховуючи, що січень добігає кінця, питання сплати за спожиту електроенергію – є дуже актуальним.
БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ
Тож, нагадуємо банкiвськi реквiзити ТОВ «ЕНЕРА СХІД», на які треба буде платити за електропостачання, отримане побутовими споживачами (та малими непобутовими):
р/р № 26034300205376
МФО 304665 Філія - Луганське ОУ АТ «Ощадбанк»
ЄДРПОУ 42010964
Окрім того, нові реквізити будуть вказані в перших рахунках від постачальника, які прийдуть споживачам у лютому 2019 року.
ЯК БУТИ З ПЕРЕПЛАТОЮ?
Запевняємо: кожна копійка, сплачена Вами за електроенергію, враховуватиметься при розрахунках із новим постачальником. Щоб сплачені в ТОВ «ЛЕО» кошти (переплата) були перераховані на Ваш особовий рахунок у ТОВ "ЕНЕРА СХІД", Вам необхідно звернутися в РЕМ для заповнення Заяви на перерахування коштів та для підписання Акту-звірки з ТОВ «ЛЕО».
ЯКЩО ЗАЛИШИЛИСЬ ПИТАННЯ
Сподіваємось, що ми змогли максимально добре пояснити вищевказані питання. Якщо ж залишаються якісь питання, пропонуємо звернутися до кол-центру, в якому можна отримати відповіді з актуальних питань: 0645 70-82-70.

Особистий кабінет