Діяльність компанії

Переваги партнерства з ТОВ "ЕНЕРА СХІД"

ТОВ «ЕНЕРА СХІД» здійснює свою діяльність на території України починаючи з 01.01.2019 року та надає послуги з електропостачання за вільними цінами по всій території України та виконує функцію постачальника універсальних послуг на закріпленій території, яка визначається як Луганська область.
Головний пріоритет діяльності ТОВ «ЕНЕРА СХІД»- бути надійним та найбільш досвідченим електропостачальником на території Луганської області та по всій території України завдяки наявності кваліфікованого виробничо-технічного персоналу, знання специфіки праці та галузі в цілому, поінформованість про усі законодавчі зміни, що дозволить забезпечити надання клієнтам-споживачам якісних послуг з електропостачання.
ТОВ «ЕНЕРА СХІД» є першим та найбільш досвідченим електропостачальником на територій Луганської області.
За цей час компанія зарекомендувала себе надійним постачальником електроенергії та компетентним діловим партнером на ринку енергопостачання.
Найцінніше у нашій організації – це наша репутація, яку ми успішно підтримуємо протягом тривалого часу.
Колектив ТОВ «ЕНЕРА СХІД» сформований з висококваліфікованих спеціалістів котрі мають багаторічний досвід в області постачання електричної енергії та чітко розуміє всі функції, які необхідно виконувати в умовах нового ринку електричної енергії, щоб забезпечити потреби споживачів електричної енергії Луганщини в надійному і якісному постачанні електричної енергії. Співробітники компанії постійно відслідковують зміни законодавства в енергетичній сфері, а також є учасниками робочих груп щодо зміни законодавства в енергетичній сфері.
Звертаємо Вашу увагу на те, що процес реформування електроенергетичної галузі України жодним чином не вплине на діючі тарифи на електроенергію, що відпускається населенню. Нагадуємо, тарифи, затверджені постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26.02.2015 № 220 (зареєстровані в Міністерстві юстиції 02.03.2015 за № 235/26680) є діючими та змінюватися не будуть.
Ми надаємо вигідні умови для співпраці, при яких враховуються ряд юридичних і фінансових переваг для споживача.
Для великих юридичних споживачів, ТОВ «ЕНЕРА СХІД» може запропонувати ексклюзивні умови постачання електричної енергії.
Для зручності наших клієнтів, центри обслуговування клієнтів працюють у всіх районних центрах на територій Луганської області, до яких Ви маєте змогу надати заяву-приєднання та пакет документів для укладення договорів.
Процес зміни постачальника електричної енергії буде здійснюватися у максимально комфортний для Вас спосіб та на умовах гарантованого безперебійного електропостачання.
Головні принципи роботи ТОВ «ЕНЕРА СХІД»
1. Увага до кожного споживача.
2. Гарантована чесність у розрахунку за спожиту електричну енергію.
3. Надійність і стабільність, як ключ до довгострокового співробітництва.
4. Знання своєї справи і його бездоганне виконання – основа нашої діяльності.
5. Індивідуальний підхід до кожного клієнта.
6. Побудова взаємовигідних партнерських відносин з підприємствами-споживачами.
7. Відповідальність і порядність, як фундамент співпраці з клієнтами.
8. Уміння знаходити рішення і орієнтуватися на результат.
Основне завдання нашої компанії – не швидкий прибуток, а довгострокова співпраця.
Ми піклуємося про максимально комфортну співпрацю з підприємствами-споживачами.

Особистий кабінет