Діяльність компанії

У Біловодську з'явився новий Центр обслуговування клієнтів ТОВ «ЕНЕРА СХІД»

Від консультації щодо особистого рахунку до оформлення документів – такі послуги можна отримати у сучасному Центрі обслуговування клієнтів ТОВ «ЕНЕРА СХІД», двері якого відкрилися сьогодні у Біловодську. Тепер понад 27 тисяч мешканців цього району в одному приміщенні зможуть отримувати якісні послуги енергетичної компанії. Відвідувачів нового офісу консультують спеціалісти, які професійно надають увесь спектр послуг споживачам. У Центрах обслуговування клієнтів все продумано: від А до Я. Відтак, новому підходу до роботи з клієнтами тішаться і самі працівники Центру: створені гарні умови для праці.
До слова, Біловодський ЦОК – це вже третій Центр обслуговування на Луганщині. Відкрито раніше Центри у Міловому та Старобільську.
«Сьогоднішнє урочисте відкриття у Біловодську є черговим етапом реалізації комплексної програми ТОВ «Енера Схід» з розвитку клієнтського Центру. Цей формат дає нам можливість спілкуватися зі споживачами, також можна аналізувати ті проблеми та звернення, які до нас надходять», - зауважила директор ТОВ «Енера Схід» Олена Богодух. За словами голови Товариства, вже у наступному році такі Центри обслуговування клієнтів з’являться в кожному районі Луганської області.
Нет описания фото.

Особистий кабінет