Діяльність компанії

Старобільський районний центр зайнятості висловив подяку ЕНЕРА СХІД

Компанії, які здійснюють діяльність у різних галузях, об’єднує динамічний розвиток і залучення інвестицій до регіону. До таких, до речі, належить і компанія ТОВ «ЕНЕРА СХІД».
Вона створює нові робочі місця та формує попит на кваліфікованих працівників. Зі свого боку, служба зайнятості допомагає оперативно заповнювати вакансії. Така співпраця позитивно відображається на добробуті регіону.
Старобільський районний центр зайнятості висловив щиру подяку за вагомий внесок у виконання завдань, пов’язаних з реалізацією державної політики зайнятості в Луганській області та привітав колектив "ЕНЕРА СХІД" з професійним святом - Днем енергетика. За період свого народження ТОВ «Енера Схід» у тісній співпраці з районним центром зайнятості працевлаштували більше 25 кандидатів на посади. За словами сьогоднішніх гостей, лише доклавши спільних зусиль можна подолати кризові явища в економіці, досягнути зростання виробництва та створення нових робочих місць. Представники центру подякували партнерам за активну плідну співпрацю та висловивили надію на подальше співробітництво у вирішенні проблем зайнятості та стабілізації економічної ситуації в районі.

Особистий кабінет