Діяльність компанії

Конкурс дитячих малюнків до Дня святого Миколая

Немає нічого більш щирого і безпосереднього, ніж дитяча мрія. Ще декілька днів і Святий Миколай постукає у віконце і покладе під подушку бажаний подарунок. Тому Профспілка НПЕУ ТОВ «ЕНЕРА СХІД» організувала й провела для дітей 13 грудня 2019 року конкурс малюнків й виробів.
День святого Миколая одне з найулюбленіших дитячих свят. І справа не тільки в подарунках, адже традиції торжества також дуже цікаві, особливо дітям. Багато з них пишуть листи і роблять малюнки Святому Миколаю, де зображують свої побажання та мрії. Не залишилася осторонь і Профспілка ТОВ «ЕНЕРА СХІД», яка і організувала конкурс дитячого малюнку . Робіт виявилося чимало, всі вони яскраві та оригінальні, обрати найкращих було дуже нелегко.
Профспілка НПЕУ ТОВ «ЕНЕРА СХІД» щиро радіє, що й досі, у шаленому темпі сучасного життя, залишається місце для віри у казку — добру, світлу, яка об’єднує у радісному нетерпінні дітей і дорослих, приносить не тільки матеріальний подарунок під подушку, але й тиху радість та щиру віру у серця.
Настав час для визначення переможців. Шляхом таємного голосування вони були визначанні.
В номінації:
3 – 6 років (дошкільнята) - переможцями стали Сергій Без’язичний та Сіпакова Інна;
7 – 11 років (молодші школярі) – Коба Єгор, Чеботарьова Вероніка.
Солодкі подарунки від Профспілки НПЕУ ТОВ «ЕНЕРА СХІД» отримали не тільки переможці, але й всі учасники!
Дякуємо всім учасникам та їх батькам. Сподіваємося, що в наступних конкурсах дітки будуть так само активно долучатися та демонструвати свої таланти широкій аудиторії.
Нет описания фото.

Особистий кабінет