Діяльність компанії

Не допускайте утворення боргів за електроенергію!

ТОВ «ЕНЕРА СХІД» радить споживачам оплачувати рахунки вчасно, щоб не опинитись під ризиком заплатити більше чи навіть знеструмлення напередодні Новорічних свят. Вчасна та проведена в повному обсязі оплата за електроенергію – це обов’язок клієнта. Якщо до 20 числа клієнт не здійснює оплату рахунку, компанія-постачальник має право нараховувати пеню на старий борг, а також починаючи з 25.12.2019 року подати заявку про вимкнення світла до оператора системи розподілу, щоб заборгованість не збільшувалась. Звернутися із заявою підключити світло споживач зможе лише з 2 січня 2020 року, враховуючи вихідні дні.
Зі свого боку, ТОВ «ЕНЕРА СХІД» робить все можливе, щоб клієнти мали змогу заплатити вчасно: вдосконалює сервіси для оплати, збільшує кількість каналів отримання інформації щодо стану розрахунків, постійно нагадує про необхідність оплачувати рахунки. Клієнту залишається лише вибрати найзручніший для себе сервіс.
Для того, щоб не залишитись без світла у святкові дні та не переплачувати за нього, важливо пам’ятати, що оплата за електроенергію повинна здійснюватись до 20 числа місяця, наступного за звітним. При цьому, оплата вважатиметься проведеною вчасно, якщо кошти зарахують на рахунок постачальника не пізніше 20 числа. Тому, щоб спати спокійно та зустріти свята не при свічках, краще оплатити рахунок ще раніше. Бо навіть, якщо й пеня невелика, лише 0.01%, то можливість залишитись без електропостачання викликає серйозне занепокоєння.
Щоб не прогавити терміни оплати, радимо користуватись сервісами для оплати:
1. Найпопулярніший з них - «Персональний кабінет» на сайті ТОВ «ЕНЕРА СХІД» за адресою www.lg.enera.ua
2. Інтернет-банкінг «Приват 24» та EasyPay . Якщо клієнт хоч раз оплачував за електроенергію за допомогою цих додатків, то сума до оплати надходить у додаток автоматично, щойно клієнт подасть показник лічильника.
3. У терміналах і відділеннях «ПриватБанк», «Ощадбанк», «Укрпошта».
Дізнатись суму до оплати можна після 10 числа а також у кол-центрі ТОВ «ЕНЕРА СХІД» за номером (0645) 70 82 70.

Особистий кабінет