Діяльність компанії

Колективний договір прийнято

26 листопада 2019 року в ТОВ «ЕНЕРА СХІД» відбулося укладення нового колективного договору.
Ініційовані колективні переговори та збори щодо схвалення колективного договору показали високу організованість та активність трудового колективу. Одностайним голосуванням присутні ухвалили умови колективного договору.
«Колективний договір покликаний покращити соціальний діалог та взаємостосунки щодо форм соціально-економічного співробітництва між сторонами колективного договору, і найголовніше – ми маємо створити належні умови для захисту трудових прав людини праці. Спільними зусиллями ми вживатимемо всіх можливих заходів спрямованих на врегулювання процесів, пов’язаних із вирішенням будь-яких проблемних або спірних питань працівників», – зазначила директор ТОВ «ЕНЕРА СХІД» Олена Богодух.
Також Олена Богодух подякувала присутнім за конструктивну позицію та наголосила, що укладення нового колективного договору знаменує собою початок нового етапу розвитку та конструктивної взаємодії, а його підписання свідчить про можливість консолідації трудового колективу задля кращого майбутнього працівників та їхніх родин.
В свою чергу, голова профспілкової організації Незалежної галузевої профспілки енергетиків України ТОВ «ЕНЕРА СХІД», Лілія Соломаха додала, що документ регламентує забезпечення належних умов праці, надання персоналу необхідних матеріально-технічних ресурсів, запровадження системи матеріального і морального стимулювання, а профспілка зобов’язується сприяти дотриманню трудової дисципліни та «Правил внутрішнього розпорядку». Крім того, колективним договором передбачено низку соціальних гарантій, пільг і компенсацій, зокрема, надання щорічних відпусток, а також порядок преміювання працівників.
З метою забезпечення можливості урахування умов колективних договорів під час розгляду індивідуальних і колективних трудових спорів, засвідчення автентичності примірників і копій, колективний договір буде направлено для реєстрації в установленому порядку.

Особистий кабінет