Діяльність компанії

Початок проведення відкритого громадського обговорення (відкритого слухання) з питання узгодження структури та рівнів тарифів на послуги постачальника універсальних послуг з 1 січня 2020 року

УВАГА!
ТОВ "ЕНЕРА СХІД" повідомляє про початок проведення відкритого громадського обговорення (відкритого слухання) з питання узгодження структури та рівнів тарифів на послуги постачальника універсальних послуг з 1 січня 2020 року.
З метою виконання Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі – НКРЕКП) від 30.06.2017 року № 866 ТОВ "ЕНЕРА СХІД" повідомляє про початок проведення відкритого громадського обговорення (відкритого слухання) з питання узгодження структури та рівнів тарифів на послуги постачальника універсальних послуг з 1 січня 2020 року.
Тарифи на послуги постачальника універсальних послуг розглядаються та затверджуються відповідними Постановами НКРЕКП.
На підставі нормативних документів НКРЕКП ТОВ "ЕНЕРА СХІД" були здійснені відповідні розрахунки та визначені прогнозні рівні тарифів на послуги постачальника універсальних послуг. 05.10.2018 року на засіданні НКРЕКП прийнято постанову НКРЕКП № 1176 "Про затвердження Методики розрахунку тарифу на послуги постачальника універсальних послуг".
Пропозиції та зауваження до Проекту узгодження структури та рівнів тарифів на послуги постачальника універсальних послуг просимо надавати до 25 вересня 2019 року у письмовому вигляді на адресу: ТОВ "ЕНЕРА СХІД", вул. Миру,2, м. Старобільськ, Луганська обл., 92703 та в електронному листі на e-mail: info@lg.enera.ua
Звертаємо Вашу увагу, пропозиції та зауваження до проекту перегляду структур та рівнів тарифів повинні бути надані у зазначений вище термін та супроводжуватись обґрунтуванням та контактними даними для здійсн: ення зворотного зв’язку.
Анонімні пропозиції та зауваження розгляду не підлягають.
Засідання комісії ТОВ "ЕНЕРА СХІД" з опрацювання наданих пропозицій, які надійшли у період відкритого обговорення, заплановано на 26 вересня 2019 року.
Результати засідання будуть оформлені протоколом та оприлюднені на офіційному сайті ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЕНЕРА СХІД".
Обгрунтування ТОВ "ЕНЕРА СХІД" щодо проекту тарифів на послуги постачальника універсальних послуг з 01.01.2020 року
Встановлення тарифів на послуги постачальника універсальних послуг з 01.01.2020 здійснюється ТОВ "ЕНЕРА СХІД" на виконання вимог Закону України "Про ринок електричної енергії України" від 11 червня 2017 року, яким передбачено впровадження нової моделі ринку з відокремленням функцій з розподілу та постачання електричної енергії.
Розрахунок витрат ТОВ "ЕНЕРА СХІД" на здійснення діяльності з постачання універсальних послуг проводиться відповідно до Методики розрахунку тарифу на послуги постачальника універсальних послуг із застосуванням макропоказників на 2020 рік по першому сценарію, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 15 травня 2019 року № 555 "Про схвалення Прогнозу економічного і соціального розвитку України на 2020-2022 роки", Порядку визначення витрат на оплату праці, які враховуються у тарифах на розподіл електричної енергії (передачу електричної енергії місцевими (локальними) електромережами), постачання електричної енергії за регульованим тарифом, передачу електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами, виробництво теплової та виробництво електричної енергії, затвердженого постановою НКРЕКП від 26.10.2015 року № 2645 та інших нормативних документів.
В основу формування тарифу покладено розрахунок прогнозованого необхідного доходу, який включає економічно обґрунтовані витрати постачальника універсальних послуг та розрахунковий прибуток, розмір якого є достатнім для забезпечення беззбиткової діяльності з надання послуг постачальника універсальних послуг.
Пропозиція компанії щодо тарифу на послуги постачальника універсальних послуг: Тариф ПУП - 164,84 грн/МВтּгод.

Особистий кабінет