Діяльність компанії

Мегачудовий вікенд чарівними містами України

Україна — це країна тисячі мальовничих та загадкових куточків зі своєю історією, які можна знайти всюди. Українські землі багаті на різні природні та архітектурні дива. Інколи вони знаходяться зовсім поруч. Працівники енергетичної галузі Луганщини - креативні та енергійні, тому й вирушили у подорож, щоб доторкнутися серцем до найкрасивіших місць мальовничої України й поспішили насолодитися дивною і загадковою красою рідної Батьківщини, саме у День її народження – 24 серпня, та провели свої вихідні дні.
Колектив енергетиків відвідав Святі місця Святогір’я та перлину Слобожанщини – м.Ізюм. Це одні із найбільш значимих святих місць в Україні. На працівників чекала
захоплююча подорож мальовничими місцями Святогірського монастиря. Працівники отримали незабутні враження від крейдяних пагорбів, чудової природи, чистого повітря, своєрідних релігійно-культурних пам'ятників, пройшлися гірськими стежками. Як православні та віруючі люди, відвідавши стародавній Вознесенський храм у м.Ізюм, доторкнулися душею до святої старовинної Чудотворної ікони Божої Матері, напилися живої води з чудотворного джерела.
Незабутні враження подарувала енергетикам подорож до соляної столиці України - м.Соледар, де вони побували на дні стародавнього моря, у соляних шахтах. Вони опинилися у справжньому соляному царстві, в підземному чарівному світі, де все складається з солі! Екскурсія по тунелях з хрусткою як сніг сіллю під ногами, різними стінами, скульптурами та барельєфами – це щось неймовірне. Тут енергетики не тільки розкрили таємниці цього чудового місця, а й оздоровилися та весело провели час.
Вони із задоволенням пройшлися дном Світового океану, прогулялися лабіринтами соляного царства, дізналися багато цікавої і корисної інформації про властивості солі, а також побачили безліч воістину унікальних місць. У одній з таких величезних підземних зал існує, навіть, футбольне поле. Без роздумів працівники скористалися такою унікальною можливістю – зіграти у футбол на полі з сіллю на підлозі, яка схожа, до речі, на пляжний пісок.
Вдосталь насолодившись гарним відпочинком, енергетики Луганщини вкотре переконалися, що тільки завдяки згуртованості колективу, гармонійним та дружнім відносинам між колегами можна було отримати казкову атмосферу й колосальні враження від подорожі, яка всім принесла неабияку користь.
Особлива вдячність від колег і Незалежній профспілковій організації енергетиків за організовану поїздку та надану можливість відвідати кращі міста України.
Втомлені, щасливі та вражені, а головне, заряджені позитивними емоціями, вони поверталися додому із новими силами приступити до своїх професійних обов’язків. Ще раз величезне та щире спасибі! Це було нереально круто!

Особистий кабінет