Діяльність компанії

Передача показів електролічильника: щоб не було непорозумінь

ШАНОВНІ СПОЖИВАЧІ!
Для уникнення непорозумінь щодо дат подання показів приладу обліку надаємо Вам наступну інформацію та роз’яснення.
З 27 липня 2019 року вступила в силу постанова НКРЕКП №1525 від 18.07.2019 року «Про затвердження Змін до постанови НКРЕКП від 14 березня 2018 року №312 «Про затвердження Правил роздрібного ринку електричної енергії»».
Зазначена постанова та зміни розташовані на офіційному веб-сайті НКРЕКП за посиланням http://www.nerc.gov.ua/?id=43046 .
Звертаємо Вашу увагу, що даною постановою було внесено зміни щодо періоду прийняття показів приладу обліку котрі надає споживач оператору системи розподілу, а саме: Споживач, що є побутовим, зобов’язаний щомісяця знімати фактичні покази лічильника електричної енергії та надавати їх Оператору системи розподілу (постачальнику послуг комерційного обліку).
Зчитані (зняті) та передані дані з засобів комерційного обліку протягом періоду, що починається за два робочі дня до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій робочий день наступного розрахункового періоду (календарного місяця), вважаються даними на перше число календарного місяця.
ТОВ «ЕНЕРА СХІД» звертає Вашу увагу щодо необхідності подання самостійно показів приладу обліку в зазначені строки для можливості уникнення спірних питань щодо фактичних обсягів споживання електричної енергії.
Додатково повідомляємо у випадку подачі фактичних показів приладу обліку через особовий кабінет Споживача на веб-сайті ТОВ «ЕНЕРА СХІД» за посиланням https://www.enera.lg.ua/uk/customer , необхідно в графі:
- «Дата знімання» - вказувати перше число наступного місяця за розрахунковим періодом;
- «Показання лічильника» - вказати фактичні покази приладу обліку;
- НАТИСНУТИ КНОПКУ РОЗРАХУВАТИ.

Особистий кабінет