Про ринок електроенергії

Запроваджується новий ринок електричної енергії!

Повідомляємо щодо запровадження нового ринку електричної енергії.
В Україні з 01.07.2019 відповідно до вимог п. 2 Розділу XVII "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про ринок електричної енергії" запроваджується новий ринок електричної енергії, у зв’язку з цим, керуючись п. 13.3 договору про постачання електричної енергії споживачу, ТОВ «ЕНЕРА СХІД» вимушене змінити умови публічного договору про постачання електричної енергії споживачу, в тому числі умови публічних комерційних пропозицій.
Нові умови публічного договору про постачання електричної енергії споживачу, в тому числі умови публічних комерційних пропозицій, будуть застосовані з 01.07.2019.
Із зазначеними змінами ви можете ознайомитись на офіційному веб-сайті ТОВ "ЕНЕРА СХІД", за посиланнями http://lg.enera.ua/contracts_purchase_universal_service Укладення договорів на закупівлю електроенергії по вільним цінам та Комерційні пропозиції постачальника за вільними цінами http://lg.enera.ua/bidding_price, у розділі "Для бізнесу".
Зазначені зміни наберуть чинності за умови запровадження в Україні нового ринку електричної енергії (балансуючого ринку, ринку допоміжних послуг, ринку "на добу наперед", внутрішньодобовий ринку, двосторонніх договорів)
За наявності рішень щодо відтермінування запровадження в Україні нового ринку електричної енергії (балансуючого ринку, ринку допоміжних послуг, ринку "на добу наперед", внутрішньодобового ринку, двосторонніх договорів) зазначені зміни чинності не набирають.
Якщо нові умови Вами не приймаються, Ви маєте право припинити дію Договору про постачання електричної енергії споживачу.
Сподіваємось на Ваше порозуміння та подальшу співпрацю!

Особистий кабінет