Діяльність компанії

Провести точні нарахування можна лише за умови отримання коректних обсягів споживання!

Фахівці ТОВ «ЕНЕРА СХІД» наголошують, що провести точні нарахування можна лише за умови отримання коректних обсягів споживання.
Споживачам необхідно щомісяця з 1 по 4 число передавати операторам системи розподілу (ТОВ «ЛЕО») покази лічильників електроенергії.
Згодом опція передачі цих даних з’явиться і в особистому кабінеті постачальної компанії «ЕНЕРА СХІД».
Покази, які споживачі відправлятимуть через особистий кабінет ТОВ «ЕНЕРА СХІД», будуть передані операторам системи розподілу для формування обсягів спожитої електроенергії. Після цього до ТОВ «ЕНЕРА СХІД» надійде інформація для проведення нарахувань.
Наголошуємо, що відповідно до Додатку 3 до Правил роздрібного ринку електричної енергії споживач, що є побутовим, зобов'язаний щомісяця станом на 1 число місяця знімати фактичні показання лічильника електричної енергії та протягом чотирьох календарних днів (до 4 числа включно) надавати їх оператору системи розподілу.
У разі неотримання до 5 числа місяця, що настає за розрахунковим, показів лічильника та за умови, що лічильник електричної енергії не оснащений засобами дистанційної передачі даних, фактичний обсяг розподілу та споживання електричної енергії по споживачу за розрахунковий місяць визначається розрахунковим шляхом за значенням середньодобового обсягу споживання.

Особистий кабінет