Діяльність компанії

День Гідності та Свободи

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи – свято, що з’явилось як наслідок громадянського подвигу мільйонів, і свято, що стало уособлювати незламний дух українців, волелюбність та почуття гідності.
День Гідності та Свободи – це непросте свято. Воно поєднує в собі не тільки величезну гордість за наш нескорений народ, але й невимовну скорботу… тому що задля свободи знову змушені гинути наші герої, наші найкращі – як і багато-багато лицарів минулого.
… вклонімося патріотам, загиблим в усі часи – захисникам української державності, які пішли у вічність заради нашого майбутнього…
А ми… ми будемо боротися за нашу країну, продовжимо боротися за справедливість, закон і порядок, за гідність не лише на папері, але й в житті – щоб війна скінчилась миром та злагодою, а кризи та злидні – добробутом та гідним рівнем життя для кожної родини.
Тож, вітаємо всіх з Днем Гідності та Свободи, бажаємо міцного здоров’я, наснаги та впевненості у завтрашньому дні! І хай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас!

Особистий кабінет