Діяльність компанії

«ЕНЕРА СХІД» - В ТОП-20 КРАЩИХ ПОСТАЧАЛЬНИКІВ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ В УКРАЇНІ!

11 листопада аналітичний центр DiXi Group презентував пілотний випуск Рейтингу постачальників електроенергії (https://dixigroup.org/.../rejtynh-postachalnykiv...). До вибірки потрапили 50 найбільших гравців на ринку електроенергії (80% роздрібного ринку). ТОВ «ЕНЕРА СХІД» – на 17-й сходинці в рейтингу.
Оцінювання відбувалося за чотирма основними критеріями: онлайн-сервіси, комерційні пропозиції, інформування споживачів, прозорість і ділова активність. У кожному з критеріїв компанія могла отримати оцінку від 0 до 1.
Рейтинг розрахований як на постачальників послуг, так і на споживачів. У випадку перших він може допомогти активізувати конкуренцію і стимулювати постачальників до покращення якості послуг. Споживачам дослідження може допомогти ознайомитися з пропозицією на ринку та вибрати кращого постачальника, скорочуючи витрати часу і коштів, а також – ризики. Однак, даний аналітичний продукт не порівнює ціни.
За словами експерта DiXi Group Богдана Серебреннікова: «Рейтинг постачальників електроенергії – це інструмент, який дозволяє проводити регулярне оцінювання компаній за набором індикаторів, формувати їх загальний рейтинг, рейтинг за окремими категоріями, робити аналітичні узагальнення та відслідковувати прогрес. Це допоможе споживачам розібратися, хто є хто на ринку».
Наразі DiXi Group представлено перший пілотний рейтинг в рамках проекту USAID «Прозорість енергетичного сектора», однак в аналітичному центрі планують цей інструмент як регулярний, оновлюючи його щопіврічно.
Нагадуємо, що ТОВ «ЕНЕРА СХІД» є постачальником універсальних послуг для мешканців Луганщини та постачає електроенергію на всій території України. Енергокомпанія пропонує своїм споживачам прозорі та взаємовигідні договірні відносини, формує для кожного споживача індивідуальні моделі постачання електроенергії, забезпечує якісне персональне обслуговування та цілодобову підтримку, що, безумовно, і стало тими чинниками, що дозволили нам досягти вищих щаблів в рейтингу кращих постачальників.

Особистий кабінет