Діяльність компанії

УВАГА! ЦЕНТР ОБСЛУГОВУВАННЯ КЛІЄНТІВ ТОВ «ЕНЕРА СХІД» У МІЛОВОМУ ПЕРЕХОДИТЬ В РЕЖИМ ДИСТАНЦІЙНОЇ РОБОТИ!

У зв’язку із збільшенням кількості захворювань на коронавірусу COVID–19 та поширенням його на території смт.Мілове, Центр обслуговування у цьому населеному пункті скасовує прийом споживачів та переведений на режим дистанційної консультації. Товариство нагадує, що всі питання, щодо постачання електроенергії, можна вирішити за телефонами:
Кол-центр - (0642) 70-82-70 (багатоканальний). За цим телефоном споживачі можуть вирішити всі питання, щодо електропостачання. Оператори надають консультації з 07:30 до 16:30. Також існує номер телефону Міловського ЦОК: 099 -405-74-98.
У Центрі обслуговування створені скриньки для звернень, де споживачі зможуть залишити письмові повідомлення для операторів ЦОКу. Такі заходи дозволять мінімізувати спілкування між людьми. Залишайте свої звернення, листи та заяви в цій скринці
Нагадаємо Вам, що співробітники допоможуть Вам отримати консультацію з питань електропостачання у Інформаційно-консультаційному центр – Телефон ІКЦ: (0645) 70-82-01.
Е-mail: ikc@lg.enera.ua . Графік роботи: пн-птн: 07:30-16:30
В ІКЦ можна отримати безкоштовні консультації та роз’яснення щодо послуг з постачання електричної енергії, а також інформацію про: діючі тарифи на електроенергію; порядок укладання, зміни та розірвання договору; порядок надання пільг та субсидій при розрахунках за використану електроенергію;порядок проведення розрахунків за використану електричну енергію; порядок відновлення електропостачання після відключення за несплату рахунків; порядок зміни постачальника,- інша довідкова інформація, пов'язана з постачанням електричної енергії.
Також, якщо Ви маєте доступ до мережі Інтернет, то можете отримати консультацію з усіх питань, щодо постачання електричної енергії наступним чином:
️Повідомлення в онлайн-сервісі «Особистий кабінет» https://www.enera.lg.ua/uk/customer/login
️Особисте повідомлення в Facebook
https://www.facebook.com/EneraShid/
Шановні споживачі! Допомагайте своїм батькам, рідним та сусідам похилого віку контролювати рахунки, передавати показники лічильника та вирішувати інші питання, пов’язані з постачання електричної енергії, дистанційно. Будьте уважні до свого здоров’я і не наражайте себе на небезпеку
️Дякуємо за розуміння! Будьте здорові!

Особистий кабінет